LUXE VILLA'S IN ZUID-AFRIKA

LUXE VAKANTIEHUIZEN IN ZUID-AFRIKA PER STAD, REGIO OF THEMA

LUXE VILLA'S IN ZUID-AFRIKA: HANDPICKED BY MISTER GOODLIFE

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde villa's en appartementen in Zuid-Afrika. Excellente villa's in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life : luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, verbluffende uitzichten en de nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen op de beste locaties in Zuid-Afrika, overzichtelijk gesorteerd op stad, regio en thema.

VILLA'S PER LOCATIE

VILLA'S IN KAAPSTAD

Wie denkt aan Zuid-Afrika, denkt aan Kaapstad. Cape Town mag zich met recht één van de mooiste steden ter wereld noemen. "The Mother City" bevindt zich op een schiereiland aan de beroemde Tafelberg en de Tafelbaai. Direct aan de rand van de stad liggen de prachtige Kaapse wijnlanden. Onze vakantiehuizen zijn gelegen in deze befaamde stad en op haar stranden.

VILLA'S IN STELLENBOSCH

Stellenbosch is de één na oudste stad van Zuid-Afrika en wellicht de aantrekkelijkste. Stellenbosch ligt in de Kaapse wijnlanden, waar veel bekroonde wijngaarden zijn gevestigd. Dit antieke Stellenbosch is naast één groot openluchtmuseum zelfs ook nog een echte, bruisende stad dankzij haar universiteit en studenten.

VILLA'S IN FRANSCHHOEK

Franschhoek heeft haar naam te danken aan de Franse Hugenoten die het dorp stichtten in de zeventiende eeuw. Het West-Kaapse dorp dat in een prachtige wijnvallei ligt, wordt gerekend tot de top vijf vakantiebestemmingen in Zuid-Afrika. Franschhoek wordt ook wel "The Gourmet Capital" genoemd vanwege haar grote verzameling aan restaurants van de hoogste klasse en de prachtige wijngaarden.

VILLA'S IN SOMERSET WEST

Dankzij haar centrale ligging in de Kaapse wijnlanden is Somerset West de perfecte uitvalsbasis voor de reiziger die zowel zoekt naar stad, als strand, als wijnlanden. Somerset West en haar omgeving bieden prachtige uitzichten over de False Bay en staan bekend om de vele winkels en restaurants. Bovendien zijn er uitstekende golfcourses in de directe omgeving.

VILLA'S IN HERMANUS

Deze kustplaats die op een uur rijden van Kaapstad ligt, staat bekend als de beste plek om walvissen te spotten, zowel vanaf de kant als op een boot in de Walker Bay. De directe omgeving van Hermanus biedt veel mogelijkheden om te golfen en kenmerkt zich door de veilige stranden aan de Indische Oceaan, de prachtige natuur van de Overberg-regio en diverse prachtige wijngaarden.

VILLA'S IN KNYSNA

Het magnifieke Knysna ligt op de beroemde Garden Route en heeft prachtige natuur te bieden met onder andere de Lagoon en het Knysna Heads. Knysna wordt ook wel als de kunsthoofdstad bestempeld, dankzij haar unieke kunstgalerijen. In de buurt van Knysna liggen ook enkele prachtige golfbanen en het Tsitsikamma National Park.

VILLA'S IN PLETTENBERG BAY

Plettenberg Bay is dé kustplaats langs de beroemde Garden Route. "Plet" behoort daarom ook tot de hoogtepunten van de Garden Route. Gezellige restaurantjes en prachtige stranden zijn in overvloed. Tussen de maanden juli en december zijn ook hier walvissen en dolfijnen te zien in de baaien, waar tevens onze prachtige beach villa's zijn gesitueerd.

VILLA'S IN JOHANNESBURG

Johannesburg is een stad van vele gezichten. De metropool van chique kantoorwijken, de culturele en culinaire broedplaats van vele restaurants, winkels, en de hoofdstad van studenten, universiteiten en een glamorous uitgaansleven. Johannesburg staat bol van de Zuid-Afrikaanse cultuur, ook in de townships. Onze villa's zijn gelegen in de wijken Melville en Sandton. 

VILLA'S AAN DE DOLPHIN COAST

The Dolphin Coast is de noordkust van de provincie KwaZulu-Natal. Langs deze kust vind u vele schitterende stranden en landgoederen zoals het beroemde Zimbali. The Dolphin Coast is het hele jaar door een ideale bestemming, zeker tijdens de Nederlandse zomermaanden.

VILLA'S PER THEMA

VILLA'S OP GOLFRESORTS

Is golfen uw passie? Kies dan voor een villa op één van de mooiste golfresorts die Zuid-Afrika rijk is. Vlak bij zee, vlakbij bossen of bergen, vlakbij de stad of zelfs vlakbij de Big Five. Luxe huizen met veel privacy en comfort op loopafstand van de greens. Golfen in Zuid-Afrika is werkelijk onvergetelijk!

VILLA'S IN SAFARIPARKEN

Het toppunt van luxe en exclusiviteit is onbetwist uw eigen privé-lodge in één van de Zuid-Afrikaanse safariparken. Ontdek de Big Five met uw privé-gids en chauffeur van uw eigen game-drive-voertuig. Laat u verwennen door uw eigen chef en butler in een opwindende omgeving die u werkelijk terug naar de natuur brengt. 

VILLA'S OP WINE ESTATES

Altijd al willen verblijven op een wine estate dat in vol bedrijf is? In de wijngaarden op de heuvels van de Kaapse wijnlanden vind u de perfecte balans tussen ultieme rust en bedrijvigheid. Uw heeft uw eigen huis met alle faciliteiten, maar ook de gelegenheid om te proeven in de geweldige restaurants en tasting rooms van het wijndomein.

VIlla's op stranden in Zuid-Afrika

VILLA'S OP STRANDEN

Altijd al willen verblijven in een beach villa? Op of nabij het strand aan de Atlantische of Indische Oceaan? In deze villa's vind u de perfecte balans tussen ultieme rust en bedrijvigheid. Uw heeft uw eigen huis met alle faciliteiten, maar ook de gelegenheid om te genieten van strandwandelingen, watersport activiteiten, relaxen en zonnen, slenteren langs boulevards, wining & dining en nightlife. Of tripjes door de omgeving en sightseeing van steden of dorpen in de buurt.

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S ...