arrow_drop_up arrow_drop_down
Villa's op Golfresorts| Exclusive Culitravel

VILLA'S  OP GOLFRESORTS

LUXE VAKANTIEHUIZEN OP GOLFRESORTS

HAND PICKED VILLA'S OP GOLFRESORTS

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde villa's en appartementen op golfresorts. Top villa's, penthouses en design appartementen in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life. Luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, views, nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen op top locaties op golfresorts.

VILLA'S OP GOLFRESORTS - STEENBERG ESTATE (Constantia)

Villa's op Golfresorts| Exclusive Culitravel

VILLA KHOI KHOI (4 pers.)

Villa Khoi Khoi is een heritage suite van het luxueuze Steenberg Hotel gelegen in de wijnlanden van Constantia, Kaapstad. De villa heeft een een prachtig uitzicht op Steenberg Vineyards, Golfbaan en False Bay. Steenberg is een estate met een prachtige golfbaan, een wijnhuis en mooi hotel.

VILLA'S OP GOLFRESORTS - DE KLEINE ZALZE GOLF ESTATE (Stellenbosch)

Villa's op Golfresorts| Exclusive Culitravel

VILLA DELIGHTFUL (6 pers.)

De luxe villa Delightful ligt op het landgoed van De Zalze. De Zalze heeft mooie wijngaarden, een goede golf course en een top Restaurant, Terroir. De villa is rustig gelegen. U kunt hier genieten van heerlijke wijnen en eten in goede restaurants op het landgoed en daar buiten. De villa heeft een dubbele garage.

Villa's op Golfresorts| Exclusive Culitravel

VILLA VERRIERE (8 pers.)

De luxe villa Verriere ligt op het prachtige landgoed De Zalze (bekroonde wijngaarden, restaurants en golf course) Geniet van de luxe en comfort van alle faciliteiten waaronder een jacuzzi en zwembad. Golfen in de Cape Winelands, The Goodlife in optima forma!

Villa's op Golfresorts| Exclusive Culitravel

VILLA HOLIDAY BLISS (12 pers.)

Deze luxe villa is gelegen op het landgoed De Zalze; wijngaarden, golf course en een geweldig restaurant zijn allen aanwezig. De villa is zo gepositioneerd dat u uitzicht heeft over de wijngaarden, fairways en de Stellenbosch Mountains. Golf, wijn en culinaire hoogtepunten. Deze villa heeft 6 slaapkamers.

VILLA'S OP GOLFRESORTS - PEZULA GOLF COURSE (Knysna)

Villa's op Golfresorts| Exclusive Culitravel

VILLA FYNBOS (8 pers.)

De villa Fynbos is een luxe en gezellige familie villa, gelegen naast de banen en greens van de prachtige Pezula Golf Course. U kunt via de golfcourse naar een privé strand, op slechts 5 minuten rijden is het stadje Knysna gelegen. Villa Fynbos heeft vier slaapkamers die acht personen slaapplek bieden. De villa heeft een privé zwembad.

Villa's op Golfresorts| Exclusive Culitravel

VILLA OCEAN VIEWS (8 pers.)

De villa Ocean Views is een vier slaapkamer huis gelegen op het prachtige Pezula Golf Estate. Het biedt alle moderne gemakken en heeft een spectaculair uitzicht vanuit elke kamer. Het Pezula Golf Estate is veilig en milieuvriendelijk en de villa biedt een spectaculair uitzicht op de Indische Oceaan en de golfbaan.

Villa's op Golfresorts| Exclusive Culitravel

VILLA KNYSNA VIEWS (8 pers.)

Grenzend aan de Pezula Golf Course en uitkijkend over Knysna en de lagoon heeft villa Knysna Views een prachitge ligging. Dit moderne vakantiehuis legt zijn focus op zijn prachtige uitzichten, zowel vanuit het zwembad als de kamers en het buitendek. Villa Knysna Views biedt slaapplaats voor acht personen in vier slaapkamers waarvan 1 geschikt is voor minder valide.

VILLA'S OP GOLFRESORTS - PEARL VALLEY GOLF ESTATE (Franschhoek)

Villa's op Golfresorts| Exclusive Culitravel

VILLA PEARL VIEWS (8 pers.)

De villa Pearl Views is direct gelegen aan de fairway van de fifteenth hole op het wereldberoemde Pearl Valley Golf Estate. Pearl Valley is beoordeeld als de nummer vijf course van Zuid Afrika, met in de directe omgeving nog een aantal andere “Championship Courses”, zoals Arabella en De Zalze.

Villa's op Golfresorts| Exclusive Culitravel

VILLA PETE (8 pers.)

De luxe villa Pete is gelegen op het Pearl Valley Golf Estate nabij Paarl. Pearl Valley Golf Estate is een vijf sterren golf beleving en behoort tot de top vijf van golf bestemmingen in Zuid-Afrika. Villa Pete is geschikt voor acht personen en heeft vier slaapkamers. De villa is chique ingericht met comfort in het achterhoofd. De keuken is van alle gemakken voorzien.

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S....

Cookies voor uw gebruiksgemak