VILLA'S IN SAFARI PARKEN

LUXE VAKANTIEHUIZEN IN GAME RESERVES

HAND PICKED VILLA'S IN SAFARI PARKEN

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde villa's en lodges in Safari parken. Top villa's en lodges in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life. Luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, views, nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen op top locaties in Safari parken.

VILLA'S IN SAFARI PARKEN - SABI SAND GAME RESERVE

Villa's in Safari parken| Exclusive Culitravel

VILLA CLIFF LODGE (5 pers.)

De zeer luxe villa Ulusaba Cliff Lodge is privé eigendom van Virgin baas Richard Branson. Villa Cliff Lodge is gelegen op een steile rotswand in het Ulusaba Game Reserve, Sabi Sand. Vanwege de hoge ligging heeft de villa adenbenemd uitzichten. Bij de villa zit ook een privé chef en een game drive voertuig met gids voor een spectaculaire safari belvening.

Villa's in Safari parken| Exclusive Culitravel

VILLA LION SANDS (8 volw. & 8 kind.)

Deze ultra luxe villa is gelegen in het mooie Sabi Sand aan de Sabi rivier. In de villa Liond Sands 1933 kunt vanuit bijna alle kamers wildlife zien. Stel uw eigen menu samen met uw privé kok en maak privé game drives, dit is in de prijs inbegrepen. Deze villa is ook geschikt voor kinderen met een speciale kinderkamer, ook mogelijk met au-pair. 

VILLA'S IN SAFARI PARKEN - MADIKWE GAME RESERVE

Villa's in Safari parken| Exclusive Culitravel

VILLA MORUKURU OWNER'S HOUSE (6 volw. & 4 kind.)

De villa Morukuru Owner's House is gelegen in het Madikwe Game Reserve en biedt haar gasten rust en comfort, privé butlers, privé ranger, een eigen landrover, transfers naar vliegveld, eten en drinken, bush wandelen en nog veel meer is inbegrepen in de prijs.

VILLA'S IN SAFARI PARKEN - TSWALU KALAHARI RESERVE

Villa's in Safari parken| Exclusive Culitravel

VILLA TARKUNI (10 pers.)

De luxe villa Tarkuni is gelegen in het grootste private game reserve van Zuid-Afrika, Tswalu Kalahari. Dit safari park heeft prachtige landschappen en fantastische wildlife. Villa Tarkuni bestaat uit vijf zeer luxe suites en een gezamelijke ruimte. Bij deze villa zit ook een een privé kok inbegrepen en privé gidsen met voertuigen om de ideale safari te beleven.

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S....