Villa Cliff Lodge in het Ulusaba Game Reserve, Safaripark| Exclusive Culitravel

VILLA CLIFF LODGE

The Good Life in het Ulusaba Game Reserve

Villa Cliff Lodge in het Ulusaba Game Reserve, Safaripark| Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

De privé villa van Sir Richard Branson is vanzelfsprekend niet uw traditionele safari villa. Ulusaba Cliff Lodge is gebouwd tegen een steile rotswand die uitkijkt over een grote safari vlakte, Ulusaba Cliff Lodge biedt uitzicht die je adem weg neemt. Door alle faciliteiten waarover deze villa beschikt voelt u zich meteen thuis: van de maxi bar tot de "Aroma Boma'' spa, de grote buiten BBQ, de flatscreen-tv en Nintendo Wii, dit is echt voor degenen die de schoonheid van de bush willen ervaren zonder de luxe alledaagse gemakken te verliezen. De villa Ulusaba Cliff Lodge is gelegen in Richard Branson's, Ulusaba Private Game reserve. Ulusaba is gelegen in het wereldberoemde Sabi Sand Game Reserve. Oudste van de prive-reservaten in Zuid-Afrika, de Sabi Sand is een ongerept natuurlijke omgeving, huis aan een enorme wildstand wat ongeremd beweegt tussen Sabi Sand en het Kruger National Park.

De villa is te bereiken via een verhoogde houten loopbrug vanuit het nabijgelegen Rock Lodge. Ulusaba Cliff Lodge is privé genoeg voor allerlei speciale gelegenheden. Gasten van deze villa kunnen echter ook elk moment kiezen om zich bij het hoofdkamp te melden, waar allerlei activiteiten worden aangeboden zoals helikopter tours of sterren kijken in het Bush observatorium. De sfeer is vaak zo uitbundig als de miljardair van deze lodge en zijn blijvende liefde voor de Afrikaanse bush.

WOONKAMER(S)

De lounge / eetgedeelte bieden een panoramisch uitzicht over de savanne vlakte beneden en komt uit op een buitenterras en een eethoek waar maximaal 10 personen kunnen dineren. Zodra u moe bent van het staren naar het zich ontvouwende uitzicht is er beneden een open haard, een flatscreen- TV, DVD-speler en een Nintendo Wii. De tweede zithoek (open van de tweede slaapkamer), beschikt ook over een open haard, een flatscreen-TV en DVD-speler.

KEUKEN(S)

De villa heeft een volledig ingerichte keuken en er is een privé-chef.

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

Er is slaapplaats voor 5 volwassenen of 4 volwassenen en maximaal 6 kinderen.

De twee grote slaapkamers zijn zeer ruim met een open zithoek en een kingsize bed. Hier kunnen ook twee kinderen slapen op een enkele respectievelijk uitschuifbare bedden. Beide en-suite badkamers zijn open, met een ingebouwd bad en kijken uit in een baai, waar u uitzicht heeft op de bush wat een spectaculair uitzicht biedt. Douches zijn gescheiden en hebben nog meer uitzicht op de bush. Er zijn ruime kleedruimtes met een aparte WC. Een kleine wenteltrap leidt naar beneden om een tweede slaapkamer met een canapé (voor 1 volwassene of 2 kinderen) en en-suite badkamer met aparte WC (alleen douche, geen bad). Deze slaapkamer komt uit op een lager dek met een zwembad.

Villa Cliff Lodge in het Ulusaba Game Reserve, Safaripark| Exclusive Culitravel

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

Ulusaba Cliff Lodge beschikt over een terras waar u kunt eten, met een ingebouwde BBQ, dit terras is te bereiken vanuit de woonkamer en grote slaapkamer. Hieronder is een andere dek gelegen met prachtig uitzicht, prive zwembad en directe toegang tot een mini-fitnessruimte en de mini "Aroma Boma'' spa. De tweede suite heeft toegang tot een eigen dek met jacuzzi. Verder kunt u natuurlijk Game drives maken, wandelsafari's doen, cultuur opnemen, helikoptervluchten maken, het Bush observatorium bezoeken en gebruik maken van de tennisbanen.

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

Er is volledige service, dit houdt in schoonmaak, maar ook het exclusieve gebruik van een privé chef, zodat u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en lekker eten op uw terras. Maar ook een eigen game drive voertuig met gids. Kortom deze villa is van alle gemakken voorzien en is met haar prachtige ligging echt een droom villa.

ULUSABA GAME RESERVE

De villa is gelegen in het prachtige Ulusaba Game Reserve.

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!