Villa's in Plettenberg Bay| Exclusive Culitravel

VILLA'S  IN  PLETTENBERG BAY

LUXE VAKANTIEHUIZEN IN PLETTENBERG BAY EN OMGEVING

HAND PICKED VILLA'S IN PLETTENBERG BAY EN OMGEVING

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde villa's en appartementen in Plettenberg Bay en omgeving. Top villa's in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life. Luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, views, nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen op top locaties in en rond Plettenberg Bay op de Zuid-Afrikaanse Garden Route.

VILLA'S IN PLETTENBERG BAY

Villa's in Plettenberg Bay| Exclusive Culitravel

VILLA CLARA (6 pers.)

Villa Clara is een privé gelegen, twee verdiepingen tellende villa, gelegen op het landgoed van Robberg. In de nabijheid van Robberg Nature Reserve. Welke betere manier om uw vakantie door te brengen dan in deze spectaculair ingerichte villa, op slechts vijf minuten lopen van het strand!

Villa's in Plettenberg Bay| Exclusive Culitravel

VILLA EMILY'S RIVER HOUSE (10 pers.)

Villa Emily's River House is zowel in het ontwerp als de locatie uniek. Het is een ruime African Safari stijl woning met een groot terras en boma waar men rond een vuur kan gaan relaxen tijdens de zwoele avonden, gesust door het kabbelende geluid van de rivier, onder de sterrenhemel.

Villa's in Plettenberg Bay| Exclusive Culitravel

VILLA THE OWNER'S BEACH HOUSE (10 pers.)

Villa The Owner's Beach House, is gelegen op de beroemde miljonair's mile in Plettenberg Bay. Aan de overkant van het mooie Robberg strand en op slechts 3 kilometer van het centrum van de stad, is deze villa ideaal gelegen en belichaamt de ultieme luxe in self-catering accommodatie.

Villa's in Plettenberg Bay| Exclusive Culitravel

VILLA WHALE RIDGE ROCK (12 pers.)

Villa Whale Rock Ridge is gelegen op de nok van het beveiligde Whale Rock Estate met uitzicht op de prachtige Plettenberg Bay. De Villa is omgeven door de majestueuze Outeniqua Mountains, prachtige panoramisch uitzichten op zee en het Robberg natuurgebied.

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S....