Villa Emily's River House in Plettenberg Bay| Exclusive Culitravel

VILLA EMILY'S RIVER HOUSE

The Good Life in Plettenberg Bay

Villa Emily's River House in Plettenberg Bay| Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Villa Emily's River House is zowel in het ontwerp als de locatie uniek. Het is een ruime African Safari stijl woning met een groot terras en boma waar men rond een vuur kan gaan relaxen tijdens de zwoele avonden, gesust door het kabbelende geluid van de rivier, onder de sterrenhemel. Het heeft een onderscheidend landelijk gevoel terwijl het tegelijkertijd bijna in het hart van de stad en dicht bij de winkels, restaurants en het strand is gelegen. Het ligt op een groot stuk grond, heeft een warme gezellige sfeer, ideaal voor een grote familie die een vakantie vol actie eveneens als de rust en sereniteit van het leven uit de drukte willen. Gelegen langs de Piesang rivier in alle rust maar op minuten afstand van Plettenberg Bay. Dit is een paradijs voor entertainers met een boma voor een drankje 's avonds, een volleybalveld, een zwembad, een trampoline en kano's voor een ochtendje peddelen.

WOONKAMER(S)

Villa Emily's River House beschikt over 2 loung areas, eentje binnen en een die weliswaar overdekt maar toch meer buiten is gesitueerd.

KEUKEN(S)

De moderne, open keuken is ruim uitgerust met onderandere een gasfornuis, oven, magnetron en koelkast. 

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

De villa Emily's River House heeft vijf slaapkamers en biedt daarmee slaapplaats aan tien gasten. Er zijn drie badkamers beschikbaar. De slaapkamers hebben mooie uitzichten over de rivier en de vallei. De kamers zijn gelegen aan het zwembad dek of een balkon met mooie uitzichten.

Villa Emily's River House in Plettenberg Bay| Exclusive Culitravel

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

- Zwembad

- Buiten meubilair

- Tuin

- Barbeque

Villa Emily's River House in Plettenberg Bay| Exclusive Culitravel

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

Gasten van de villa kunnen de kano's gebruiken, u kunt heerlijk de rivier over peddelen. Voor de actievere reiziger kunnen er ook mountainbike gereden worden in het gebied en de bospadden. Ook zijn er vele wandelingen die worden gehouden op de nabijgelegen boerderij wegen en een twee kilometer stevige wandeling die leidt tot in het prachtige Keerbooms moerasgebied aan de monding in de zee. Verder kunt u allerlei activiteiten doen in Plettenberg Bay.

Villa Emily's River House is te huur voor een verblijf van 3 weken of langer.

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!