VILLA'S  IN  KNYSNA

LUXE VAKANTIEHUIZEN IN KNYSNA EN OMGEVING

HAND PICKED VILLA'S IN KNYSNA EN OMGEVING

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde villa's en appartementen in Knysna en omgeving. Top villa's, penthouses en design appartementen in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life. Luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, views, nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen op top locaties in en rond Knysna op de Garden Route.

VILLA'S IN KNYSNA

Villa's in Knysna| Exclusive Culitravel

VILLA KNYSNA GRACE (6 pers.)

De villa Grace is een luxe vakantiehuis met drieverdiepingen gelegen op een bergrichel boven de stad Knysna. U heeft hier een spectaculair uitzicht over de Knysna Lagoon en de Knysna Head. Met 5 minuten bent u in de stad en met 10 minuten bij het strand. Villa Grace heeft drie slaapkamers die slaapplaats bieden voor zes gasten, de villa heeft een ultra moderne keuken.

Villa's in Knysna| Exclusive Culitravel

VILLA SWAELTJIE (8 pers.)

Villa Swaeltjie is gelegen op het veilige Thesen Island landgoed in Knysna. Met een prachtig uitzicht op de lagoon, privacy en terras aan het water. Deze villa biedt alleen het beste en zorgt voor een heerlijke vakantie huis voor familie en vrienden. Deze villa biedt slaapplaats aan acht personen in vier gracieuze slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een kingsize bed.

Villa's in Knysna| Exclusive Culitravel

VILLA OCEAN HOUSE (Wilderness) (10 pers.)

Villa Ocean House is gelegen in Wilderness in het hart van de Garden Route, en is de perfecte uitvalsbasis voor de vele natuurlijke mooie attracties in de bergen, meren en rivieren, evenals de nabijgelegen kustplaatsen van Knysna en Plettenberg Bay.

VILLA'S IN KNYSNA - PEZULA GOLF ESTATE

Villa's in Knysna| Exclusive Culitravel

VILLA FYNBOS (8 pers.)

De villa Fynbos is een luxe en gezellige familie villa, gelegen naast de banen en greens van de prachtige Pezula Golf Course. U kunt via de golfcourse naar een privé strand, op slechts 5 minuten rijden is het stadje Knysna gelegen. Villa Fynbos heeft vier slaapkamers die acht personen slaapplek bieden. De villa heeft een privé zwembad.

Villa's in Knysna| Exclusive Culitravel

VILLA OCEAN VIEWS (8 pers.)

De villa Ocean Views is een vier slaapkamer huis gelegen op het prachtige Pezula Golf Estate. Het biedt alle moderne gemakken en heeft een spectaculair uitzicht vanuit elke kamer. Het Pezula Golf Estate is veilig en milieuvriendelijk en de villa biedt een spectaculair uitzicht op de Indische Oceaan en de golfbaan.

Villa's in Knysna| Exclusive Culitravel

VILLA KNYSNA VIEWS (8 pers.)

Grenzend aan de Pezula Golf Course en uitkijkend over Knysna en de lagoon heeft villa Knysna Views een prachitge ligging. Dit moderne vakantiehuis legt zijn focus op zijn prachtige uitzichten, zowel vanuit het zwembad als de kamers en het buitendek. Villa Knysna Views biedt slaapplaats voor acht personen in vier slaapkamers waarvan 1 geschikt is voor minder valide.

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S....