VILLA'S  IN  JOHANNESBURG

LUXE VAKANTIEHUIZEN IN JOHANNESBURG EN OMGEVING

HAND PICKED VILLA'S IN JOHANNESBURG EN OMGEVING

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde villa's en appartementen in Johannesburg en omgeving. Top villa's, penthouses en design appartementen in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life. Luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, views, nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen op top locaties in en rond Johannesburg, ofwel Joburg, ofwel Jozi.

VILLA'S IN JOHANNESBURG

Villa's in Johannesburg| Exclusive Culitravel

VILLA ATHOL PLACE (6 volw. & 2 kind.)

De Athol Place Private Villa is gelegen in de buitenwijk van Atholl, grenzend aan Sandton in Johannesburg. In de nabijheid de Athol Place Private Villa vindt u winkels van wereldklasse en een overvloed aan restaurants met iets te vinden voor ieders behoeften. Een luxe 5 sterren prive villa met eigentijdse glamour en ingetogen elegantie in een rustige woonomgeving.

Villa's in Johannesburg| Exclusive Culitravel

VILLA MELVILLE ROAD (6 pers.)

Deze luxe villa Melville Road is gelegen in een van de exclusiefste wijken van Johannesberg, Sandton, op slechts enkele minuten van het winkel en zaken district. Deze villa biedt slaapplek aan zes personen in drie slaapkamers. Melville Road heeft een ruime tuin met zwembad en een mooie veranda. Dagelijks ontbijt en dranken zit inbegrepen.

Villa's in Johannesburg| Exclusive Culitravel

VILLA HOEVELD HOUSE (8 pers.)

De villa is heerlijk rustig, in de schaduw van een eeuwen oude boom, is het moeilijk te geloven dat u slechts op enkele minuten afstand bent van de Sandton, de financiële hart van Johannesburg. Full time estate manager, butler, privé chef-kok, huishoudster en tuinman zijn alle bij de prijs inbegrepen.

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S....