Villa Melville Road in Johannesburg| Exclusive Culitravel

VILLA MELVILLE ROAD

The Good Life in Johannesburg

Villa Melville Road in Johannesburg| Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Gelegen in een van de meest exclusieve woonwijken van Johannesberg, Sandton, op enkele minuten van de meeste geavanceerde winkelstraten van de stad en zakelijke gebieden. 33 Melville Road belichaamt alles van de beste kant van het leven in Johannesburg: een groot herenhuis, subtiel Afrikaanse stijl, uitgestrekte tuinen, elegante en comfortabele ruimtes, en discreet en intelligent personeel.

Ontworpen door Stefan Ahrends in 1950, heeft het vakantiehuis een genadige koloniale sfeer, maar het is het interieur dat echt verbazing doet opwekken. De muren zijn behangen met een prachtige collectie internationale en gerenommeerde Zuid-Afrikaanse kunst.

Het is de charmante combinatie van klasse en humor wat 33 Melville Road zo'n aantrekkelijke villa maakt. Een voor degenen die weten dat ware luxe niet wordt gedefinieerd door een prijskaartje, maar door het oog voor het zeldzame en ongewone.  

Wijk: Hyde Park, beschouwd als een van de exclusieve 'oude geld' wijken, biedt gemakkelijk toegang tot de restaurants, winkelcentra, en clubs. Het word ook beschouwd als een van de veiligste plaatsen. Afgezien van restaurants en winkels, biedt de stad een aantal uitstekende toeristische trekpleisters, niet te missen een kans om het opvallende Apartheid Museum te bezoeken of een rondleiding door Soweto te doen.

Villa Melville Road in Johannesburg| Exclusive Culitravel

WOONKAMER(S)

Kom binnen in de grote hal en zie verschillende ruimtes. De oorspronkelijke balzaal is nog steeds het sociale hart van dit elegante huis, met een verscheidenheid aan zitjes (geschikt voor maximaal 30 personen, comfortabel), waaronder een bar. De kamer leidt naar het diepe schaduwrijke terras met uitzicht op de tuin en het zwembad. De studie lounge is een gezellige kamer gevuld met boeken, comfortabele banken, tv en een open haard. De formele eetkamer (met een capaciteit tot 12 personen) heeft openslaande deuren naar het terras, en een deur die leidt naar de ontbijtzaal. Verder zijn er deuren te openen naar de patio, waar sprake is van een nog eethoek in de schaduw met parasols.

Villa Melville Road in Johannesburg| Exclusive Culitravel

KEUKEN(S)

De keuken is groot, open en zonnig, met een ontbijt tafel die plaats biedt aan maximaal 12 personen.

Villa Melville Road in Johannesburg| Exclusive Culitravel

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

Boven zijn drie slaapkamers en-suite en een andere kinderkamer, ook en-suite, met grote openslaande deuren naar een balkon. Open badkamers met dubbele wastafels, toilet, douche en bad, airconditioning en flatscreen televisie.

Villa Melville Road in Johannesburg| Exclusive Culitravel

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

Het diepe schaduwrijke terras fungeert als buitenkamer met comfortabele zit-en eethoek (zitplaatsen voor maximaal 12 personen) met uitzicht op de rozentuinen, glooiende gazons, een tennisbaan en een zwembad. High-tech entertainment faciliteiten; gecentraliseerd muzieksysteem strekt zich uit tot het terras. Dubbele garage herbergt twee luxe auto's voor de gasten (inclusief de bestuurder). Ruime parkeergelegenheid voor maximaal 8 extra auto's. Een kleine fitnessruimte (eigen fitness en tennis instructies kunnen worden geregeld).

Villa Melville Road in Johannesburg| Exclusive Culitravel

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

Dagelijkse schoonmaak. Ontbijt, koffie, thee, snacks, lokale alcoholische dranken, bier, frisdranken en huiswijnen zijn inbegrepen in de prijs, evenals wasserij. Airport en lokale transfers zijn ook inbegrepen. 33 Melville Road is beveiligd met een ommuurde entree, state-of-the-art alarm en een uitstekende gewapende reactie back-up.

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!