VILLA'S  IN  HERMANUS

LUXE VAKANTIEHUIZEN IN HERMANUS EN DIRECTE OMGEVING

HAND PICKED VILLA'S IN HERMANUS EN DIRECTE OMGEVING

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde villa's en appartementen in Hermanus en omgeving: De Overberg regio, De Hoop Nature Reserve, Hemel en Aarde Vallei. Top villa's in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life. Luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, views, nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen op top locaties in en rond Hermanus, de walvis-hoofdstad aan de Zuid-Afrikaanse zuidkust.

VILLA'S IN HERMANUS

Villa's in Hermanus| Exclusive Culitravel

VILLA  AQUA (6 pers.)

De luxe villa Aqua is gelegen op een van de beste plekken in Hermanus met prachtige uitzicht over zee, in de periode juli t/m september kunt u de walvissen vanuit de villa zien. Villa aqua biedt zes slaaplekken in 3 slaapkamers met alle een eigen badkamer. De villa heeft een zoutwater zwembad en een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien.

Villa's in Hermanus| Exclusive Culitravel

VILLA ON 11 (10 pers.)

De villa On 11 is een exclusieve villa met tweeverdiepingen en is gelegen in het levendige Hermanus. Villa On 11 heeft een luxe inrichting en is geschikt voor 10 gasten in 5 slaapkamers. De villa heeft een zwembad, een open haard in de lounge en de eetkamer en de keuken is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

VILLA'S IN HERMANUS - OMGEVING

Villa's in Hermanus| Exclusive Culitravel

VILLA THE CHERRY (De Kelders) (6 pers.)

Deze minimalistische villa, ontworpen door de Belgische geniale architect Gie Wollaert, ligt op de klif, uitkijkend over Walker Bay waar de zon recht voor u in de oceaan ondergaat, een dagelijks spektakel. Nergens ter wereld heeft u zo’n uitzicht op de walvissen. De villa is perfect voor 2 tot 6 volwassenen en biedt 100% privacy binnen en buiten.

Villa's in Hermanus| Exclusive Culitravel

VILLA DAVID (6 pers.)

De luxe villa David is gelegen tussen Hermanus en Gansbaai. Op slechts tweehonderd meter van het strand en de oceaan is het heerlijk vertoeven en kunt u genieten van walvissen en zonsondergangen. Villa David heeft drie slaapkamers met alle een eigen badkamer. Het woongedeelte is gencentreerd rond een grote open haard. Verder heegt het een zwembad en mooie tuin.

Villa's in Hermanus| Exclusive Culitravel

VILLA BEACH (Pringle Bay) (8 pers.)

De villa Beach is een prachtige villa gelegen in Pringle Bay. De villa ligt aan de oceaan en geeft u veel privacy. Pringle Bay ligt tussen Somerset West en Hermanus, nabij Kleinmond, waar u ook kunt gaan golfen op de Arrabella Golf Course.

Villa's in Hermanus| Exclusive Culitravel

VILLA BETTYS BAY BEACH HOUSE (8 pers.)

Betty's Bay is gelegen aan de wereldberoemde Clarence Drive. Bettys Bay Beach House is een uniek huis omgeven door de in prachtige Overberg eco-biosfeer. De Franse stijl van het huis en de meubels zijn zowel elegant als gastvrij. De villa biedt plaats voor maximaal acht personen.

Villa's in Hermanus| Exclusive Culitravel

VILLA GROOTBOS (12 pers.)

Villa Grootbos is gelegen in de nabijheid van Gansbaai en Hermanus, een eersteklas bestemming van Zuid-Afrika voor het zien van Great White Sharks en walvissen. Deze luxe villa is relatief nieuw op het Grootbos Nature Reserve. Verborgen in het natuurlijke wonderland van dit reserve met met een fantastisch uitzicht op de whale-watching oase van Walker Bay.

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S....