Villa David in Hermanus| Exclusive Culitravel

VILLA DAVID

The Good Life in Hermanus

Villa David in Hermanus| Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Als badplaatsen zo goed zijn als de accommodatie die zij bieden, dan zijn bewoners van Villa David goed terecht gekomen. Deze villa is gelegen tussen Hermanus en Gansbaai, waar alle walvis spotten boottochten uitvaren.

De oceaan ligt op een steenworp afstand, hier kunt u heerlijk slenteren op de paden en kijken naar de spectaculaire zonsondergangen over Walker Bay en walvissen zien in het seizoen, voordat u terug keert voor het diner. Eenvoudige gangen bereid door uw gastheer en gastvrouw, weggespoeld met lokale landgoed wijnen en vervolgens naar bed met het comfort van Egyptische witte percale katoen. Slapen met de geluiden van de walvissen en vervolgens wakker worden met de geur van een ontbijt met zelfgebakken gebak, zelfgemaakte jam, verse vruchtensappen en de geur van koffie en geroosterd spek.

Elle Decoration schreef in het najaar van 2008: "Villa David, in de buurt van Gansbaai, heeft een geest van rustige vriendelijkheid, doordachte vrijgevigheid en ontspannen gemak waar ruimte is voor zowel levendige gesprekken en verjongende stilte."

Villa David in Hermanus| Exclusive Culitravel

WOONKAMER(S)

Het ruime en luxe woongedeelte is gecentreerd rond een grote open haard. De eethoek is open met de lounge, die verdeeld is in twee woongroepen. De kamers hebben hoge plafonds, veel licht en ventilatie en bieden volledige privacy. De tuin is een creatie van Overberg flora, begroeiing voor de privacy is hier het idee. Het zoutwater zwembad is een ontsnapping aan de zomerse hitte. Het open terras is afgelegen en biedt de perfecte uitvalsbasis om het lezen, een drankje of een Zuid-Afrikaanse braai.

Villa David in Hermanus| Exclusive Culitravel

KEUKEN(S)

De keuken is volledig ingericht, eveneens als de bijkeuken.

Villa David in Hermanus| Exclusive Culitravel

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

De drie kamers met eigen badkamer hebben allemaal hun eigen ruimte buiten met uitzicht op de tuin. Slaapkamer 1 heeft een queensize bed en een complete en-suite badkamer. Slaapkamer twee heeft eenpersoonsbedden met een eigen lounge en een en-suite badkamer met douche. Slaapkamer 3 heeft een kingsize bed met een en-suite badkamer met douche.

Villa David in Hermanus| Exclusive Culitravel

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

- Terras buiten met zithoek en eethoek.

- Op het noorden gelegen woning met spectaculaire zonsondergangen.

- Zoutwater zwembad met douche.

- Prive tuin; groot veld met Overberg bloemen achter het huis.

Villa David in Hermanus| Exclusive Culitravel

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

- Dagelijkse schoonmaak

- State-of-the-art alarmsysteem

- Armed Response

- Wi-Fi in het hele vakantiehuis

- Kleine studie

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!