Villa The Cherry in Hermanus| Exclusive Culitravel

VILLA THE CHERRY

The Good Life in Hermanus

Villa The Cherry in Hermanus| Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Deze minimalistische villa, ontworpen door de Belgische geniale architect Gie Wollaert, ligt op de klif, uitkijkend over Walker Bay waar de zon recht voor u in de oceaan ondergaat, een dagelijks spektakel. Nergens ter wereld heeft u zo’n uitzicht op de walvissen. De villa is perfect voor 2 tot 6 volwassenen en biedt 100% privacy binnen en buiten. Er is geen verkeer, geen lichtvervuiling en geen andere geluiden dan die van de natuur, inclusief de walvissen. Deze plek is zo bijzonder dat wij u zelfs een Walvisgarantie aanbieden! De volledige huur krijgt u terugbetaald in geval u vanuit de villa tijdens uw verblijf geen walvissen zou zien. Die garantie geldt uiteraard in het walvisseizoen, dus van 1 juni tot 1 december.

De Kelders is een perfecte uitvalsbasis. U loopt de deur uit en kunt al meteen het natuurreservaat verkennen, 27 km strandwandeling maken naar Hermanus, de grotten bezoeken, picknicken op het strand of sundowners genieten op een puntje in de branding. Per auto kunt u de nieuwe wijngebieden van Stanford Valley en de Hemel&Aarde vallei ontdekken, een passentocht maken langs Stellenbosch en Franschhoek of naar naar de zuidelijkste punt van het continent (Agulhas) rijden. Kortom het is hier prachtig en meer dan genoeg te zien en te beleven.

Villa The Cherry in Hermanus| Exclusive Culitravel

WOONKAMER(S)

De centrale woonruimte met vide heeft zeer veel glas aan zeezijde en een open keuken en eetgedeelte, met overal vloerverwarming. Als de grote verticale schuifdeur wordt geopend loopt u via de living vloer door naar het deck rond de pool. Er zijn open haarden zowel buiten als binnen.

Villa The Cherry in Hermanus| Exclusive Culitravel

KEUKEN(S)

De open keuken is volledig afgestemd op ‘would-be Jamie Oliver’-gasten, dus van alle gemakken voorzien. Met twee ovens, twee koelkasten en vaatwasser is er ook meer dan genoeg capaciteit voor een kerstetentje met gasten. Alle apparatuur is van Siemens. In het souterrain is een was- en strijkruimte met AEG wasautomaat en droger.

Villa The Cherry in Hermanus| Exclusive Culitravel

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

Villa The Cherry heeft drie slaapkamers en biedt slaapplaats aan zes personen. Elk van de drie slaapkamers heeft uitzicht op zee, een eigen badkamer met douche of bad, WC, vloerverwarming en een telefoon. Daarnaast heeft elke slaapkamer zeer comfortabele king-size bedden. Slippers en badjassen zijn ook aanwezig in de kamers.

Villa The Cherry in Hermanus| Exclusive Culitravel

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

- Zwembad

- Tuinmeubelen

- Tuin

- Terras

- Balkon

Villa The Cherry in Hermanus| Exclusive Culitravel

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

Wekelijks wordt er twee maal schoongemaakt. In de villa zijn diverse spullen om het u plezieriger te maken: twee golfsets, een tweepersoons kayak, een windsurfboard, twee mountainbikes, vishengel, hiking shoes in diverse maten, hoeden, petten en rugzak, telescoop, camera-tripod, verrekijker, ipod, iMac, Satelliet TV, gitaar, accordeon, bibliotheek, kleurenprinter, etc.

Tegen meerprijs kunt u ook de Landrover Defender 90 van de eigenaar meehuren. Deze – laatste model – is voorzien van GPS-navigatie, roofrack & ladder, DVD player, verstralers, foxwing (zonneluifel), radardetector en lasershield. De auto kan u worden geleverd op de luchthaven Kaapstad of bij uw verblijf in Kaapstad.

U kunt ook tegen meerprijs kiezen voor dagelijkse schoonmaak, een massage aan huis bestellen, een kok laten komen, etc.

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!