Luxe villa's op stranden in Zuid-Afrika

VILLA'S OP STRANDEN

LUXE VAKANTIEHUIZEN EN BEACH VILLA'S IN ZUID-AFRIKA

HAND PICKED BEACH VILLA'S OP STRANDEN

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde beach villa's en op de stranden aan de Atlantische en Indische Oceaan in Zuid-Afrika. Top villa's en in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life. Luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, views, nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen aan of bij het strand en de zee in Zuid-Afrika.

VILLA'S OP STRANDEN - CAMPS BAY BEACHES

VILLA EL DORADO (12 pers.)

Deze ongerepte villa met vier verdiepingen biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en is bewust ontworpen om de gasten zich ontspannen en sereen te laten voelen en natuurlijk dat ze zich in het hart van luxe bevinden.

VILLA MAGNEFIQUE (6 pers.)

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

VILLA OASIS (12 pers.)

Deze groene oase, weggestopt aan de Glen-kant van Camps Bay, is het perfecte familiehuis. Geïnspireerd door de natuurlijke omgeving voor de deur, zal dit huis verscholen in het beschutte Glen-gebied u de ultieme plek bieden om uw batterijen op te laden. Met 6 slaapkamers met eigen badkamer, buitenruimtes en absolute privacy doet dit huis zijn naam eer aan.

VILLA AVA (8 pers.)

De chique villa Ava is gelegen in het hart van Camps Bay, één van Kaapstad's meest gewilde stranden. Ava heeft een gemakkelijke toegang tot de stad terwijl de in fynbos-gesmoorde bergen schitteren op de achtergrond. Deze villa kunt u eventueel huren met chef en butler. Villa Ava is voor de echte levensgenieter.

VILLA AZURE (6 pers.)

Het wonderschone Azure is gelegen aan het strand Camps Bay in Kaapstad dat binnen loopbereik is. Er zijn drie slaapkamers met elk een eigen badkamer. Twee slaapkamers hebben zeezicht en één slaapkamer heeft zijn eigen privé-patio. Villa Azure is bovendien geschikt voor een kleine rolstoel en heeft een lift naar alle verdiepingen.

VILLA CASABLANCA (6 pers.)

Villa Casablanca is een prachtige, stijlvolle, half-vrijstaande, luxe woning met drie slaapkamers in Camps Bay. De ruimtes in het huis zijn verspreid over drie verdiepingen wat bijdraagt aan de ruime sfeer. Casablanca heeft een adembenemend uitzicht over Camps Bay en de oceaan, wat deze villa tot een echt genot maakt.

VILLA CAPE BLUE (6 pers.)

De villa Cape Blue is een moderne villa op een perfecte locatie in het trendy Camps Bay. De villa is gelegen aan een heerlijk rustige straat, op loopafstand van de prachtige Camps Bay en Clifton-stranden, lokale winkels, bars en chique restaurants. 

VILLA BAY VIEWS (8 pers.)

Zelfs de meest verfijnde reizigers zullen verbluft zijn door de klasse van villa Bay Views. De ontspannen en glamoureuze interieurs worden door de gasten gewaardeerd. Deze royale villa die vier verdiepingen telt, bestaat uit vier enorme luxe suites, elk met een eigen badkamer van marmer.

VILLA BAY CHIC (10 pers.)

Ook villa Bay Chic is gelegen in Kaapstad en heeft een mooi uitzicht over Camps Bay en de oceaan. Maar deze villa heeft tegelijkertijd ook nog een prachtig uitzicht op de Tafelberg, de Twelve Apostels en Lions Head. Bay Chic heeft maar liefst vijf slaapkamers, een verwarmd zwembad en een jacuzzi. Binnen een paar minuutjes wandelen vanaf villa Bay Chic bevindt u zich al op het strand. 

VILLA BLANC (10 pers.)

Villa Blanc is als witte juweel verstopt aan het strand van Glen Beach in Kaapstad. Glen Beach is één van de best bewaarde geheimen van Kaapstad. Deze grootse villa biedt slaapplek voor tien gasten en heeft vijf tweepersoonsslaapkamers. Villa Blanc beschikt over een zwembad naast dat het tevens ook direct toegang tot het strand biedt.

VILLA VANILLA VIEWS (10 pers.)

Het eigentijdse, minimalistische, vredige en bovenal luxe Vaniila Views ligt op de hellingen van de Tafelberg. De villa biedt een prachtig uitzicht over de zee, het strand en de bergen vanaf alle drie de verdiepingen. Het interieur is modern met strakke lijnen en rustgevende, op de zee geïnspireerde tinten en decor. Villa Vanilla Views is ideaal gelegen in een rustige wijk van Camps Bay.

VILLA MAGNETIC (12 pers.)

Deze luxe, zes slaapkamers tellende, villa in Camps Bay is de samensmelting van stedelijke verfijning met het gemak van een prachtig strandhuis. Villa Magnetic is een buitengewone woning in Camps Bay villa en alom geprezen voor zijn geïntegreerde ontwerpen en de vele manieren waarop zij haar prachtige natuurlijke context omarmt.

APPARTEMENT EBBEN FLOW (4 pers.)

Ebben Flow is een unieke optie in Bali Bay. Gelegen bovenaan de exclusieve en alom begeerde enclave Bali Bay, met de majestueuze Twaalf Apostelen als decor, is dit een prachtige plek om van je vakantie te genieten. Ebben Flow kijkt met zijn fijne terras uit op het noorden. Het zwembad complementeert zijn geraffineerde en verfijnde interieur. 

VILLA'S OP STRANDEN - CLIFTON BEACHES

VILLA CLIFTON COOL (6 pers.)

Clifton Cool is een ruime bungalow, rustig gelegen net onder de strandweg, met uitzicht op Cliftons beroemde 4th Beach. Omgeven door weelderige vegetatie is dit een ideale locatie om van uw vakantie te genieten met een fantastisch wrap-around uitzicht op de oceaan en de bergen.

VILLA AUBURN (8 pers.)

Villa Auburn ademt luxe. Auburn is gelegen op het derde strand van Clifton Beach nabij Kaapstad. U kunt zelfs direct vanuit de villa het strand op lopen. Villa Auburn heeft een zwembad, vier slaapkamers, elk met zeezicht, en drie badkamers met douche, bad en jacuzzi.

VILLA PINNACLE (10 pers.)

....

VILLA'S OP STRANDEN -  LLANDUDNO BEACHES

VILLA 26 SUNSET LLANDUDNO (12 pers.)

De luxe villa Llandudno is gelegen aan zee bij Llandudno ten zuiden van Kaapstad. Ontwaak elke dag met een fantastisch uitzicht over de oceaan. De villa biedt ruimte aan maar liefst twaalf gasten, verdeeld in zes identieke suites. Er is een verwarmd zwembad en stoombad. De villa biedt bovendien mogelijkheden aan met privé-chefs en butlers.

VILLA'S OP STRANDEN - KOMMETJIE BEACHES

VILLA'S OP STRANDEN - PRINGLE BAY BEACHES

VILLA'S OP STRANDEN - HERMANUS BEACHES

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S....