Villa Ava in Kaapstad | Exclusive Culitravel

VILLA AVA

The Good Life in Camps Bay (Kaapstad)

Villa Ava in Kaapstad | Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

De chique villa Ava is gelegen in het hart van Camps Bay, één van Kaapstad's meest gewilde stranden. Met een gemakkelijke toegang tot de stad, en de in fynbos-gesmoorde bergen op de achtergrond, is Camps Bay één van 's werelds meest sublieme stranden.

Villa Ava is gebouwd op de steile hellingen van de Twaalf Apostelen die uitmonden in de mooie Sunset Strip, Villa Ava is gebouwd als een cocktail uur amfitheater en verplicht u om te te genieten van een drankje. Elegant, koel en strak, het biedt volop ademruimte, sterk verbeterd door de enorme ramen met de Atlantische Oceaan aan de horizon.

Als u zin heeft om het tempo op te voeren, is het goed om te weten dat je in zeer korte afstand van Kaapstad zit, met een levendig winkelgebied, het losgeslagen nachtleven, en allerlei avonturen, van paragliding vanaf Lions Head tot het beklimmen van de Tafelberg, of vliegen rond het schiereiland in een helikopter.

Villa Ava in Kaapstad | Exclusive Culitravel

WOONKAMER(S)

Villa Ava heeft een prachtige easy flow, met een open-plan woonkamer en een eethoek (met acht zitplaatsen). De panorama schuifdeuren bieden toegang tot het zwembad en nog veel meer prachtige uitzichten. Het ontwerp is modern, en de extra familiekamer is een geweldig voor kinderen om te ontspannen of om te spelen.

Villa Ava in Kaapstad | Exclusive Culitravel

KEUKEN(S)

Er is een mooie moderne keuken met roestvrijstalen afwerking.

Villa Ava in Kaapstad | Exclusive Culitravel

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

Villa Ava is voor acht personen verdeeld over vier slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft een king-size bed, en-suite badkamer en een kleine lounge met een televisie en surround sound. Het uitzicht op zee is adembenemend. De tweede slaapkamer heeft een queen-size bed en een en-suite badkamer. Het uitzicht op zee vanuit deze slaapkamer is ook adembenemend. De derde slaapkamer heeft ook een queen-size bed en een en-suite badkamer. Slaapkamer drie heeft uitzicht op de bergen en de Twaalf Apostelen. De vierde slaapkamer is losstaand met eigen ingang en badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De badkamers hebben een moderne afwerking - met Hans Grohe en Phillipe Starck sanitair.

Villa Ava in Kaapstad | Exclusive Culitravel

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

Het rand-flow zwembad is omgeven door een houten terras en gazon op hetzelfde niveau als het outdoor entertainment gebied. Er is een Weber gas barbecue.

Villa Ava in Kaapstad | Exclusive Culitravel

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

- Chef (optioneel)

- Butler (optioneel)

- Dubbele garage

- Alarm, met gewapende respons back-up

- Draadloos internet in het hele huis

- Service van maandag tot vrijdag

- Inclusief ontbijt (optioneel)

- Inclusief lunch of diner (optioneel)

Deze villa kan ook gehuurd worden met een chef-kok, butler en maaltijden.

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!