Villa Vanilla Views in Kaapstad | Exclusive Culitravel

VILLA VANILLA VIEWS

The Good Life in Camps Bay

Villa Vanilla Views in Kaapstad | Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Eigentijdse, minimalistische, vredige en vooral luxe Villa Vanilla Views ligt op de hellingen van de Tafelberg. De villa biedt prachtig uitzicht op de zee, het strand en de bergen vanaf alle drie de niveaus. Het interieur is modern met strakke lijnen en rustgevende, zee geïnspireerde tinten en decor. Het uitgebreide buiten-entertainment en de ruime terrassen zijn comfortabel ingericht met banken en ligbedden om te staren naar de blauwe Atlantische Oceaan of geniet van een sundowner met vrienden. Villa Vanilla Views is ideaal gelegen in een rustige wijk van Camps Bay, maar toch minder dan 10 minuten lopen naar het beroemde strand met zijn stijlvolle restaurants en bars, en op 10 minuten rijden van het centrum van Kaapstad en het V&A Waterfront. Neem een duik in het grote 10x4m zwembad of sporten met de zee als uitzicht in de sportschool op het terrein. De villa heeft vijf ruime en-suite slaapkamers.

Villa Vanilla Views in Kaapstad | Exclusive Culitravel

WOONKAMER(S)

Er is een lift naar alle niveaus van waar u uitzicht heeft op de zee. De modern ingerichte lounges en de grote slaapkamer hebben een open haard.  Verder kunt u gebruik maken van de fitnessruimte die uitkijkt op de oceaan.

Villa Vanilla Views in Kaapstad | Exclusive Culitravel

KEUKEN(S)

Villa Vanilla Views heeft een volledig uitgeruste keuken en bijkeuken, ook een goed ingerichte wasruimte is aanwezig.

Villa Vanilla Views in Kaapstad | Exclusive Culitravel

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

De villa heeft vijf ruime slaapkamers met en-suite badkamers. Alle slaapkamers hebben kingsize bedden met luxe matrassen en fijn beddengoed. De badkamers zijn voorzien van vloerverwarming en een luxe ruime inrichting. De slaapkamers, inclusief de en-suite badkamers, zijn 35 tot 52 vierkante meter groot. Er is ook een extra gasten badkamer. Airconditioning en verwarming zijn in alle kamers aanwezig.

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

Er zijn twee zwembaden, één van 10 meter bij 4 meter en één van 5 meter bij 2 meter, de zwembaden zijn gelegen op de 288 vierkante meter terrassen en balkons van de villa. De inheemse tuin heeft een verscheidenheid aan kruiden, die gebruikt kunnen worden bij het koken. U kunt met 12 mensen buiten heerlijk dineren met prachtige vergezichten.

Villa Vanilla Views in Kaapstad | Exclusive Culitravel

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

- Elektronische beveiliging

- 3 dagen per week onderhoud

- Parkeergarage voor 3 auto's, ook gelegenheid om nog 3 auto's te parkeren langs de weg.

- Ingebouwde barbecue

- Satelliet TV, DVD

- Gebruik van lokale telefoon, computer, ADSL, Wi-Fi

- Aanvullende diensten kunnen op verzoek worden geregeld!

- Houd er rekening mee dat Vanilla Views Camps Bay niet geschikt is voor kinderen jonger dan 6 jaar vanwege de veiligheid. Zaken als open trappen, diepe zwembaden en steile drops van terrassen.

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!