VILLA EL DORADO

The Good Life in Camps Bay (Kaapstad)

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Deze ongerepte villa met vier verdiepingen biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en is bewust ontworpen om de gasten zich ontspannen en sereen te laten voelen en natuurlijk dat ze zich in het hart van luxe bevinden. Deze villa ligt dicht bij het strand van Camps Bay en de populaire promenade en is perfect voor elke reiziger die zich wil mengen, ontspannen of bezienswaardigheden wil bekijken.

WOONKAMER(S)

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

KEUKEN(S)

De moderne keuken is voorzien van een afwerking van topkwaliteit en is volledig uitgerust met moderne apparatuur. Waaronder een walk-in fridge en een smeg espresso machine. Hiernaast beschikt de villa ook over een volledig uitgeruste bar.


SLAAPKAMERS & BADKAMERS

De villa is geschikt voor maximaal twaalf gasten en heeft zes slaapkamers. Alle slaapkamers zijn uitgerust met een luxe en-suite badkamer. Één van de slaapkamers heeft beschikking tot een privé binnenplaats met jacuzzi. Ook heeft één van de slaapkamers beschikking tot een privé lounge. Alle slaapkamers zijn uitgerust met een zeer moderne televisie en airconditioning.

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

- Panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan

- Terras met eettafel

- Verwarmd zwembad

- Loungeset

- Gas BBQ

- Twee jacuzzi's 

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

- Garage met ruimte voor vier auto's

- Wijnkelder

- Volledig uitgeruste bar

- Bioscoop kamer

- Airconditioning

- Housekeeping

- Op nabije afstand van Clifton Beach en Camps Bay Beach (5 minuten rijden)

- Wi-Fi

JA, DEZE VILLA PAST MIJ GOED, IK HEB INTERESSE!