VILLA OASIS

The Good Life in Camps Bay (Kaapstad)

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Deze groene oase, weggestopt aan de Glen-kant van Camps Bay, is het perfecte familiehuis. Geïnspireerd door de natuurlijke omgeving voor de deur, zal dit huis verscholen in het beschutte Glen-gebied u de ultieme plek bieden om uw batterijen op te laden. Met 6 slaapkamers met eigen badkamer, buitenruimtes en absolute privacy doet dit huis zijn naam eer aan.

WOONKAMER(S)

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

KEUKEN(S)

De moderne keuken is voorzien van een afwerking van topkwaliteit en is volledig uitgerust met moderne apparatuur. De villa beschikt ook over een sfeervolle bar. Binnen en buiten is een grote eettafel aanwezig. Verder is er ook een Sun Deck aanwezig waar gegeten en gedronken kan worden. 


SLAAPKAMERS & BADKAMERS

De villa is geschikt voor maximaal twaalf gasten en heeft zes slaapkamers. Alle zeer ruim met en-suite badkamers. Alle slaapkamers hebben prachtig uitzicht en een zeer ruim bed. Ook de badkamers zijn allen zeer modern ingericht en van alle gemakken voorzien. 

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

- Panorama uitzicht op zee

- Terras en eettafel

- Zwembad

- Grote tuin rondom het huis

- BBQ

- Vuurkorf

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

- Draadloos internet

- Housekeeping en concierge

- Yoga of meditatie ruimte

- Bioscoop

- Gym

- Op loopafstand van Camps Bay Beach

JA, DEZE VILLA PAST MIJ GOED, IK HEB INTERESSE!