Villa's in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

VILLA'S  IN  STELLENBOSCH

LUXE VAKANTIEHUIZEN IN STELLENBSOCH EN DIRECTE OMGEVING

HAND PICKED LUXE VILLA'S IN STELLENBSOCH EN DIRECTE OMGEVING

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde villa's en appartementen in Stellenbosch en omgeving. Top villa's in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life. Luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, views, nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen op top locaties in en rond Stellenbsoch.

VILLA'S IN STELLENBOSCH - CENTRUM

Villa's in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

VILLA  OAK LEAF

Villa Oak Leaf is een luxe self-catering appartement gelegen in het historische centrum van Stellenbosch. De sfeer is warm, vriendelijk en uitnodigend. Eiken bomen, uitzicht op de bergen en de kerkklokken zullen alle bijdragen aan de ervaring van een verblijf in dit luxueus ingericht drie-slaapkamer appartement. 

VILLA'S IN STELLENBOSCH - WIJNLANDEN

Villa's in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

VILLA LE JARDIN (8 pers.)

De luxe villa Le Jardin is gelegen middenin de Kaapse wijnlanden in Stellenbosch. Le Jardin heeft weelderige tuinen onder eiken en dennenbomen met verschillende terassen. Deze villa heeft 4 slaapkamers met alle een eigen badkamer. Le Jardin heeft een zonne-energie verwarmd zwembad. Ook kan er een chef worden ingehuurd. 

VILLA'S IN STELLENBOSCH - DE KLEINE ZALZE GOLF ESTATE

Villa's in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

VILLA DELIGHTFUL (6 pers.)

De luxe villa Delightful ligt op het landgoed van De Zalze. De Zalze heeft mooie wijngaarden, een goede golf course en een top Restaurant, Terroir. De villa is rustig gelegen. U kunt hier genieten van heerlijke wijnen en eten in goede restaurants op het landgoed en daar buiten. De villa heeft een dubbele garage.

Villa's in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

VILLA VERRIERE (8 pers.)

De luxe villa Verriere ligt op het prachtige landgoed De Zalze (bekroonde wijngaarden, restaurants en golf course) Geniet van de luxe en comfort van alle faciliteiten waaronder een jacuzzi en zwembad. Golfen in de Cape Winelands, The Goodlife in optima forma!

Villa's in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

VILLA HOLIDAY BLISS (12 pers.)

Deze luxe villa is gelegen op het landgoed De Zalze; wijngaarden, golf course en een geweldig restaurant zijn allen aanwezig. De villa is zo gepositioneerd dat u uitzicht heeft over de wijngaarden, fairways en de Stellenbosch Mountains. Golf, wijn en culinaire hoogtepunten. Deze villa heeft 6 slaapkamers.

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S....

arrow_drop_up arrow_drop_down