Villa Oak Leaf in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

VILLA OAK LEAF

The Good Life in Stellenbosch

Villa Oak Leaf in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Villa Oak Leaf is een luxe self-catering appartement gelegen in het historische centrum van Stellenbosch. De sfeer is warm, vriendelijk en uitnodigend. Eiken bomen, uitzicht op de bergen en de kerkklokken zullen alle bijdragen aan de ervaring van een verblijf in dit luxueus ingericht drie-slaapkamer appartement. Het ligt op loopafstand van de beste restaurants en toeristische attracties die Stellenbosch te bieden heeft. Het is gewoon de plek voor familiebijeenkomsten, zakelijke reizigers, bruiloft gasten of toeristen van de Cape Winelands.

Villa Oak Leaf in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

WOONKAMER(S)

Villa Oak Leaf heeft een volledig uitgeruste keuken, eetkamer en woonkamer. Het is een appartement van 191 m², het is ook onlangs gerenoveerd, met een superieure afwerking en state-of the-art technologie. 

De eetkamer is voorzien van een 12-zits geelhoutenbomen tafel en Philippe Starck Ghost stoelen. De ruime woonkamer beschikt over een 42-inch 3D LCD flatscreen-tv met surround sound, Apple TV, DSTV HD PVR decoder en een verleidelijke L-vormige bank.

Het appartement heeft een royaal balkon om te genieten van het majestueuze uitzicht en de zon. Voor uw gemoedsrust, is er een elektronische kluis en een eigen garage. Het pand wordt 24/7 bewaakt en is zeer veilig.

Villa Oak Leaf in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

KEUKEN(S)

Er is een moderne keuken die beschikt over alle apparatuur, gebruiksvoorwerpen en professionele messen die een kook liefhebber kan wensen. De volledig ingerichte keuken bestaat uit state-of-the-art ovens, magnetron, plaat warmer, koffie / cappuccino machine, vaatwasser, wasmachine en droger.

Villa Oak Leaf in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

Alle drie de slaapkamers hebben een design en-suite badkamer, en zijn volledig uitgerust met grote 3D flatscreen-tv, DSTV HD PVR decoders, high-speed draadloos internet, airconditioning en kingsize extra lange bedden.

Suite 1

Kingsize extra lang bed, en-suite badkamer met douche en apart bad, verwarmde handdoek rails, 40-inch LCD 3D flatscreen-tv, DSTV digitale satelliet tv dienst met HD PVR decoder, bureau met high-speed-afgetopte Wi-Fi, airconditioning, elektronische kluis en haardroger.

Suite 2

Kingsize extra lang bed, en-suite badkamer met douche en apart bad, verwarmde handdoek rails, 32-inch lcd-flatscreen-tv, DSTV digitale satelliet tv dienst met HD PVR decoder, bureau met high-speed Wi-Fi, airconditioning, elektronische kluis en haardroger

Suite 3

Kingsize extra lang bed, en-suite badkamer met douche, verwarmde handdoek rails, 40-inch LCD 3D flatscreen-tv, DSTV digitale satelliet Premium Boeket tv dienst met HD PVR decoder, bureau met high-speed afgetopte WiFi , airconditioning, elektronische kluis en haardroger.

Villa Oak Leaf in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

De centrale ligging en de rustige omgeving maken Villa Oak Leaf de perfecte optie voor degenen die willen verblijven in hartje Stellenbosch. Het prachtige interieur is in harmonie met de adembenemende omgeving en biedt de gasten gracieuze comfort en gemak.

Let op: het appartement is op de eerste verdieping en de gasten moeten een trap gebruiken.

Villa Oak Leaf in Stellenbosch| Exclusive Culitravel

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

Villa Oak Leaf biedt zijn gasten een conciërge service en zal plaats bieden aan eventuele speciale behoeften op verzoek. Indien u graag uw eigen wassen doet, is er een wasmachine en een wasdroger ter uw beschikking. Wij kunnen een professionele chef-kok organiseren om voor u en uw eventuele gasten te komen koken voor maximaal 12 personen.

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!