Villa Rodwell House in Kaapstad | Exclusive Culitravel

VILLA RODWELL HOUSE

The Good Life in Muizenberg

Villa Rodwell House in Kaapstad | Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Villa Rodwell House is gelegen in een luxe buitenwijk van Kaapstad, St. James. Met de bergen in uw rug en False Bay aan uw voeten is deze villa een groot oud herenhuis aan de zogeheten "Millionair's mile".

Het is een korte rit naar de pinguïns bij Boulders Beach, de lege stranden van Cape Point of de Constantia wijnlanden. In de villa zit een zeer mooie privé wijnkelder, verborgen in de kelder van dit betoverende landhuis. Villa Rodwell House is met zijn terrasvormige tuin en patio's, comfortabele lounges en onberispelijk stijlvolle suites, een "Old World" plaats, maar verre van ouderwets, met genadig geïntegreerde moderne gemakken.

Zo ongeveer alles is mogelijk dankzij het onberispelijke personeel voelt u zich op uw gemak in een ruimte die huiselijk en vorstelijke is in gelijke mate.

Villa Rodwell House in Kaapstad | Exclusive Culitravel

WOONKAMER(S)

De villa heeft meerdere lounge gebieden, terrassen en eetgedeeltes. Verder is er een bibliotheek en een salon van waaruit u kunt genieten van prachtig uitzicht op zee. Villa Rodwell House is zeer goed ingericht en is bekroond met de "Amex USA top 10 hotel kunstcollecties" in de wereld in 2009. De wijnkelder is zeer fraai en op aanvraag kunt u hier proeverijen houden met een sommelier. Er is een bar en een casual tv lounge, vijf auto's kunnen veilig geparkeerd worden op het terrein.

Villa Rodwell House in Kaapstad | Exclusive Culitravel

KEUKEN(S)

Er is een ruime open keuken die van alle gemakken is voorzien. Er zijn natuurlijk espresso en cappuccino machines voor u beschikbaar.

Villa Rodwell House in Kaapstad | Exclusive Culitravel

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

Villa Rodwell House heeft acht suites en biedt slaapplaats aan zestien personen. Alle kamers beschikken over een eigen balkon of patio, de meeste genieten van prachtige uitzichten op zee. Alle kamers zijn met een hoge standaard ingericht en zijn alle weer verschillend. Zeven van de acht suites zijn op de tweede verdieping net als de Marokkaanse stijl binnenplaats. Zes van de suites zijn voorzien van een twee-persoons bad en een inloopdouche, twee suites hebben alleen een douche.

Villa Rodwell House in Kaapstad | Exclusive Culitravel

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

Buiten de villa vindt u een groot zwembad dat gevoed word door een bergbeek, te midden van een rustige tuin en groene gazons. Tegen de tuin ligt ook een terras/eetgedeelte met barbecue. De binnenplaats heeft een fontein en is in Marokkaanse stijl. 

Villa Rodwell House in Kaapstad | Exclusive Culitravel

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

Er is beveiliging en personeel aanwezig. Een privé kok is mogelijk op aanvraag zodat u heerlijk kunt genieten.

St James, bekend als mijl van de miljonair van False Bay, heeft een heerlijk chique sfeer; heel anders dan de drukke verkwikkende Atlantische kust. Uitstekende restaurants en koffiebars, wandelingen langs de kust, veilig zwemmen, watertaxi's, surflessen, sport vissen, walvissen kijken en meer, terwijl de belangrijkste toeristische attracties - V & A Waterfront, Cape Point, Constantia en Stellenbosch wijnroutes, Kirstenbosch, Table Mountain - liggen binnen een straal van 30 minuten.

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!