Villa Leeuwenzicht in Kaapstad | Exclusive Culitravel

VILLA LEEUWENZICHT

The Good Life in Higgovale

Villa Leeuwenzicht in Kaapstad | Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Villa Leeuwenzicht is gelegen in de buitenwijk Higgovale, een kleine groene buitenwijk op de hellingen van de Tafelberg. Deze villa biedt een prachtig uitzicht over Kaapstad, de haven lichten de oceaan twinkelen achter de statige pijnbomen van de tuin. De villa is ook in het hart van de stad de meest gewilde landgoeden, met een goed gecontroleerde entry point.

Iedere kamer in Villa Leeuwenzicht maakt optimaal gebruik van de 180-graden uitzicht en privacy wordt geboden door het feit dat de villa goed is verscholen, door onder andere een charmante tuin en het zwembad. De eigenaren hebben het op maat laten bouwen op basis van hun behoeften, evenals die van hun drie kinderen. Bezoekers zullen optimaal profiteren van deze gedachte, zaken zoals een goederenlift (dus niemand hoeft met een koffer of boodschappentassen de trap op!), de vrijgevigheid van de ruimtes, en simpelweg de luxe door de gehele villa.

Villa Leeuwenzicht in Kaapstad | Exclusive Culitravel

WOONKAMER(S)

Weer met de trap naar beneden en u komt op de begane grond. Hier vindt u een luchtige multi-level leefruimte, bestaande uit een grote overdekte en glas -ingesloten veranda met BBQ en comfortabele zitplaatsen voor acht personen. Vanuit hier kunt u ook weer naar het zwembad en heeft u uitzicht op de stad. De vouw -en schuifdeuren van dit beschermde outdoor paradijs creëren een naadloze stroom aan het interieur: een verhoogde open eetkamer met een tien persoons tafel, met openingen verder naar een binnenplaats en rinkelende fontein.

De lounge is prachtig ingericht en de kleuren bevat weer een prachtig uitzicht.

Villa Leeuwenzicht in Kaapstad | Exclusive Culitravel

KEUKEN(S)

De keuken is uitgerust voor elke eventualiteit. De keuken heeft een mooie zes persoons tafel voor het ontbijt, ook met uitzicht. Aan de achterkant is de aparte bijkeuken en het afwas gebied, en drooggedeelte voor uw was.

Villa Leeuwenzicht in Kaapstad | Exclusive Culitravel

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

De vier en-suite slaapkamers en de studeerkamer bevinden zich op de bovenste verdieping. De grote slaapkamer is ruim en heeft een mooi uitzicht op de stad, met een walk-in closet en een grote badkamer. Er is een bad voor twee, ruime walk-in douche en een apart toilet. Franse deuren leiden u naar een balkon, gedeeld met de tweede slaapkamer. De tweede slaapkamer heeft ook een eigen badkamer evenals een mooi uitzicht over de stad.

De derde slaapkamer is vergelijkbare qua uitzicht op de stad en is kunstzinnig ingericht met veel vrouwelijke accenten. De aangrenzende badkamer heeft alleen een douche. Slaapkamer vier heeft ook een tweepersoonsbed, openslaande deuren naar een Juliette balkon en uitzicht op de Tafelberg en de stad. Het bad in de badkamer van deze slaapkamer heeft het beste uitzicht!

Villa Leeuwenzicht in Kaapstad | Exclusive Culitravel

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

Villa Leeuwenzicht heeft een mooie eigen tuin en een schitterend zwembad, daarnaast is er nog een volledig beschermde veranda met zitje en BBQ. Deze veranda is in feite een overdekte ruimte, dus je kunt buiten relaxen en eten, ongeacht slecht weer. Er is ook een garage voor twee auto's.

Villa Leeuwenzicht in Kaapstad | Exclusive Culitravel

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

Onderhoud en schoonmaak van maandag tot vrijdag. Extra service kan geregeld worden tegen een meerprijs.

U bent vrijwel op loopafstand van wat wordt vaak omschreven als de Kaap 'Dining Mile' - Kloof Street , met zijn overvloed aan restaurants. Minder dan vijf minuten rijden ligt de Camps Bay strip, met populaire bars en restaurants en het strand. Waterfront ligt op 15 minuten rijden van de villa.

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!