Villa Auburn in Kaapstad | Exclusive Culitravel

VILLA AUBURN

The Good Life op Clifton 4th Beach

Villa Auburn in Kaapstad | Exclusive Culitravel

ALGEMENE BESCHRIJVING & LOCATIE

Leun achterover op een zon-warme granieten rots, met uw rug naar de oceaan in de halvemaanvormige baai van het derde strand van Clifton Beach. De strand bungalows die zich vastklampen aan steile helling van Clifton zijn niet de ostentatieve herenhuizen van het meer typisch naburige Camps Bay, net als de stranden zijn de villa's hier prive en exclusief. Hier is discretie, rust en exclusiviteit gegarandeerd.

Als uw oog dwaalt over de bijzonder mooie collectie van villas op Clifton Beach, komt u onvermijdelijk uit bij Auburn Villa, gelegen net boven het strand. Dit Bali-stijl Beach House is prachtig. Kijkend naar de ontspannen bewoners op het zonnedek of in het koele houten interieur, is het vast moeilijk om een gevoel van jaloezie te onderdrukken. Tenzij u natuurlijk uw eigen villa keuze aan het bewonderen bent: de mooiste villa, op het mooiste strand van Clifton Beach nabij Kaapstad.

Villa Auburn in Kaapstad | Exclusive Culitravel

WOONKAMER(S)

De belangrijkste lounge, gelegen op de bovenste verdieping, is open en leidt naar een balkon. Er is een tweede lounge bij het zwembad met Plasma TV, DVD, satelliet-en surround sound-systeem. De comfortabele eettafel biedt ruimte aan zes gasten. Een gashaard en vloerverwarming maakt het plaatje compleet.

Villa Auburn in Kaapstad | Exclusive Culitravel

KEUKEN(S)

Er is een volledig uitgeruste keuken en een aparte wasruimte met wasmachine en droger.

Villa Auburn in Kaapstad | Exclusive Culitravel

SLAAPKAMERS & BADKAMERS

De master bedroom is gelegen op de bovenste verdieping en biedt een prachtig uitzicht op zee vanuit de slaapkamer en badkamer. De overige drie slaapkamers bevinden zich op het lagere niveau en hebben ook allemaal zeezicht. De toegang tot het strand kan worden verkregen via beide niveaus.
De master bedroom heeft een king-size bed en en-suite badkamer met douche, jacuzzi en twee wastafels. Deze slaapkamer komt uit op een balkon met een adembenemend uitzicht op zee. Het is uitgerust met airconditioning en vloerverwarming.
De tweede en derde slaapkamers hebben queen-size bedden en delen een badkamer met douche en bad. Beide hebben uitzicht op zee, air-conditioning en vloerverwarming.
De vierde slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en en-suite badkamer met douche en bad. Ook deze kamer biedt een spectaculair uitzicht op zee en is voorzien van airco en vloerverwarming.
Villa Auburn in Kaapstad | Exclusive Culitravel

TERRAS, TUIN & ZWEMBAD

- Clifton Beach' derde strand voor de deur

- Verwarmd zwembad

- Buiten eten geschikt voor tien gasten

- Gas barbeque

- Tuin

Villa Auburn in Kaapstad | Exclusive Culitravel

BIJZONDERHEDEN & EXTRA'S

- Telefoon

- Draadloos internet

- Alarm, schrikdraad en beveiligingscamera's

- Pool-service

- Beveiligd parkeren voor een auto

- Kinderen zijn van harte welkom

- Schoonmaak: elke dag behalve zondag

JA, DEZE VILLA PAST GOED BIJ MIJ, IK HEB INTERESSE!