Villa's op Wine Estates| Exclusive Culitravel

VILLA'S OP WINE ESTATES

LUXE VAKANTIEHUIZEN OP WINE ESTATES

HAND PICKED VILLA'S OP WINE ESTATES

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde villa's en cottages op Wine Estates. Top villa's en cottages in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life. Luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, views, nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen op top locaties op Wine Estates.

VILLA'S OP WINE ESTATES - SOUTH HILL VINEYARDS (Elgin)

Villa's op Wine Estates| Exclusive Culitravel

VILLA SOUTH HILL (8 volw. & 4 kind.)

Villa South Hill is gelegen in de South Hill Vineyards aan het oostelijke uiteinde van de pittoreske Elgin Valley. Omringd door de Kogelberg Bergen, naburige boomgaarden, dennenbossen en de boerderij van de eigen wijngaarden, de locatie is een zeer bijzondere plaats. De rust en de stilte van de vallei zorgen voor een zeer fijne accommodatie in de Elgin Valley

VILLA'S OP WINE ESTATES - GRANDE PROVENCE (Franschhoek)

Villa's op Wine Estates| Exclusive Culitravel

VILLA THE OWNER'S COTTAGE (10 pers.)

The Owner's Cottage, met zijn 5-sterren classificatie, biedt u een luxe accommodatie voor maximaal tien gasten, in een charmant complex. De villa is gelegen op het Grande Provence Wine Estate in Franschhoek.Deze prachtig ingerichte villa heeft vier slaapkamers, een luxe suite, een mooie serre, een lounge en een zwembad met spa faciliteiten.

VILLA'S OP WINE ESTATES - DOOLHOF WINE ESTATE (Wellington)

Villa's op Wine Estates| Exclusive Culitravel

VILLA GRAND DEDALE (14 pers.)

De villa Grand Dedale ligt op het wine estate Doolhof, in Wellington, aan de voet van de Bainskloof Pass. Deze villa is een exclusief, elegant en groot landhuis. De villa bestaat uit 6 suites/lofts en een aparte cottage, totaal kunnen er veertien mensen slapen. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Spa behandelingen kunnen worden gegeven aan het zwembad. 

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S....