LUXE VILLA'S IN ZUID-AFRIKA

LUXE VAKANTIEHUIZEN IN ZUID-AFRIKA PER STAD, REGIO OF THEMA

LUXE VILLA'S IN ZUID-AFRIKA: HAND PICKED BY MISTER GOODLIFE

Zie hieronder de door Mister Goodlife geselecteerde villa's en appartementen in Zuid-Afrika. Top villa's in het luxe segment die voldoen aan de hoge standaarden van The Good Life. Luxe, exclusiviteit, privacy, persoonlijke service, ruimte, views, nabijheid van attracties en activiteiten. Mister Goodlife presenteert u de meest stijlvolle vakantiehuizen op top locaties in Zuid-Afrika, overzichtelijk gesorteerd op steden, regio's en thema's.

VILLA'S PER STAD (EN OMGEVING)

VILLA'S IN KAAPSTAD

Kaapstad mag zich met recht een van de mooiste steden ter wereld noemen. Kaapstad ligt op een schiereiland aan de Tafelberg en de Tafelbaai. Direct naast de stad liggen de prachtige Kaapse wijnlanden. Kaapstad word ook wel "The Mother City" genoemd. Vakantiehuizen zijn gelegen in de stad en op haar stranden.

VILLA'S IN STELLENBOSCH

Stellenbosch is de één na oudste stad van Zuid-Afrika en wellicht wel de aantrekkelijkste. Stellenbosch ligt in de Cape Winelands, waar veel bekroonde wijngaarden zijn gevestigd. Stellenbosch is één groot openluchtmuseum en een zeer levendige stad vanwege haar Universiteit.

VILLA'S IN FRANSCHHOEK

Franschhoek werd in de 17e eeuw gesticht door de Franse Hugenoten en ligt in een zeer vruchtbare vallei. Franschhoek valt in de top 5 vakantiebestemmingen in Zuid-Afrika. Franschhoek wordt ook wel "The Gourmet Capital" genoemd vanwege haar grote verzameling aan top restaurants en prachtige wijngaarden.

VILLA'S IN SOMERSET WEST

Centraal gelegen in de Kaapse WIjnlanden is Somerset West een goede uitvalsbasis voor de reiziger die zowel stad als strand als wijnlanden wil. Prachtige uitzichten over False Bay en vele winkels en reatuarants in de buurt. Ook diverse golfcourses in de directe omgeving.

VILLA'S IN HERMANUS

Deze kustplaats op een dik uur rijden van Kaapstad staat bekend als de beste plek om walvissen te spotten, zowel van de kant als met een boot in de Walker Bay. In de directe omgeving veel mogelijkheden om te golfen, veilige stranden aan de Indische Oceaan, de prachtige natuur van de Overberg regio en diverse topwijngaarden.

VILLA'S IN KNYSNA

Knysna ligt op de beroemde Garden Route en heeft prachtige natuur te bieden met de Lagoon en het Knysna Heads. Knysna wordt ook wel de kunsthoofdstad genoemd door haal vele kunstgalerijen. In de buurt van Knysna liggen ook enkele prachtige golfbanen en het TsiTsikamma National Park.

VILLA'S IN PLETTENBERG BAY

Plettenberg Bay is een kustplaats langs de beroemde Garden Route. "Plet" is één van mooiste plaatsen op de Garden Route, er zijn veel gezellige restaurantje en prachtige stranden. Tussen juli en december zijn hier walvissen en dolfijnen te zien. In de baaien zijn prachtige beach villa's te vinden.

VILLA'S IN JOHANNESBURG

Johannesburg is een stad met vele gezichten. Een metropool met chique kantoorwijken, vele restaurants, winkels, universiteiten en een glamorous uitgaansleven. Johannesburg staat bol van de Zuid-Afrikaanse cultuur, ook in de townships. De villa's zijn gelegen in de wijken Melville en Sandton. 

VILLA'S PER REGIO

VILLA'S AAN DE DOLPHIN COAST

The Dolphin Coast is de noord kust van de provincie KwaZulu-Natal. Langs deze kust vind u vele mooie stranden en Estate's zoals het beroemde Zimbali. The Dolphin Coast is een ideale bestemming voor het hele jaar doen, zeker voor tijdens de Nederlandse zomermaanden.

VILLA'S PER THEMA

VILLA'S OP GOLFRESORTS

Is golfen uw passie, kies dan voor een villa op een van de mooie golfresorts die Zuid-Afrika rijk is. Vlak bij zee, vlakbij bossen of bergen, vlakbij de stad of zelfs vlakbij de Big Five. Luxe huizen met veel privacy en comfort op loopafstand van de greens. Golfen in Zuid-Afrika is onvergetelijk! 

VILLA'S IN SAFARI PARKEN

Het toppunt van luxe en exclusiviteit, uw eigen prive lodge in een van de safariparken van Zuid-Afrika. Ontdek de Big Five met uw prive gids en chauffeur van uw eigen game-drive-voertuig. Laat u verwennen door uw eigen chef en butler in een opwindende omgeving die u werkelijk terug naar de natuur brengt. 

VILLA'S OP WINE ESTATES

Altijd al willen verblijven op een wine estate dat in vol bedrijf is? In de wijngaarden op de heuvels van de Cape Winelands vind u de perfecte balans tussen ultieme rust en bedrijvigheid. Uw eigen huis met alle faciliteiten maar ook de gelegenheid om te proeven in de vaak geweldige reataurants en tasting rooms van het wijndomein.

HELP ME BIJ HET KIEZEN VAN VILLA'S....

Cookies voor uw gebruiksgemak